A financiális adományok lehetőséget nyújtanak missziónk terjesztésére, illetve az értékrendünkből fakadó tevékenységek hatékony támogatására. Az egyszerűség, tisztaság, kegyesség, stb. lelki értékei az anyagi világban megvalósíthatatlanok anyagi hozzájárulások nélkül. Az adományok többek között a hitéleti tevékenységet, a templomi oltári imádatot, szent könyveink kiadását finanszírozzák, vagy pl. a templomépületek és a tehénvédelmi központ karbantartását szolgálják, illetve karitatív tevékenységeinket segítik. Köszönjük, ha lehetőségeihez mérten adományával megtiszteli közösségünk állandó tevékenységeit és fejlesztését!


"Az ember élete rövid, de ha ez alatt a rövid élet alatt tudunk valami olyat tenni,
ami növeli jó hírünket, az millió és millió évig megmaradhat."
Chanakya Pandit


Magyar / English:
Kérjük adja meg adományozási szándékát:
Kérjük adja meg az adományozni kívánt összeget (HUF):
Az Ön e-mail címe / Your E-mail address
Adatáttovábbítási nyilatkozat / Data transmission declaration Elolvastam és elfogadom (az oldal alján)
/ I have read and accept (bottom of page)
Adományozási szándék: Nincs megadva
Adományozásni kívánt összeg: Nincs megadva HUF
Nyelv: HU
E-mail:
Kérjük, előbb válasszon az adományozási lehetőségek közül és adja meg az e-mail címét!


Adatáttovábbítási nyilatkozat
Elfogadom, hogy az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány (1039 Budapest, Lehet utca 15-17.) által a www.karitativ.hu/adomanyozas felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.
Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.


Data transmission declaration
By clicking the Redirect button the Customer accepts Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány ([1039 Budapest, Lehet utca 15-17.]) at www.karitativ.hu/adomanyozas to provide the following personal data stored in its user database to OTP Mobile Ltd. (1093 Budapest, Közraktár utca 30-32.) Provided data: family name, given name, country, phone number, e-mail address.
The purpose of data transmission: customer support for users, confirming transactions and fraud-monitoring for users defence.

OTP Simple