Hogyan segíthetsz?

 

Pénzbeli hozzájárulás

Minden forint számít


Természetbeni hozzájárulás

Támogass minket az alapoktól

A napi 2300 ebéd összeállításához nagy szükségünk van élelmiszeradományokra, tevékenységünkhöz kapcsolódó természetbeni juttatásokra, valamint különböző szolgáltatásokra.


Iskolai közösségi szolgálat – programtájékoztató

A fiatalok a jövőnk, segítsük őket!

Az Ételt az Életért Alapítvány a közoktatási törvény nemrégiben bekövetkezett változásaira való tekintettel iskolai közösségi szolgálatot biztosít középiskolás diákok számára. E program keretében az Alapítvány lehetőséget kíván biztosítani azoknak a fiataloknak, akik számára a törvény az érettségi vizsga megkezdésének feltételeként meghatározott óraszámú (min. 50 óra) közösségi szolgálat elvégzését írja elő.

Az iskolai közösségi szolgálat kidolgozásakor figyelembe vettük a hatályos jogszabályi előírásokat, és igyekeztünk tájékozódni azokról a tapasztalatokról, amelyek e témában – iskolai önkéntesség, közösségi szolgálat – rendelkezésre álltak.

Önkéntes munka

Ha segíteni szeretnél az ételosztásban, vagy bármi másban…

Civil szervezetünk a társadalmunkat, a közösségünket képviseli. Ezt pedig csakis úgy tudjuk megvalósítani, ha tevékenységünkbe munkatársakként is minél több embert tudunk bevonni. Szervezetünk akkor életképes, ha küldetése, céljai megvalósítása mellé elkötelezett önkéntes munkatársakat is fel tud sorakoztatni. Minél több önkéntest tudunk bevonni munkánkba, annál inkább magunk mögött érezhetjük a társadalom, a helyi közösség támogatását.