Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)

Szanyi-Karl Attila

Szerző: karitativ.hu
Megosztás

1996-ban ismertem meg a Krisna-tudatot. Ez a találkozás nemcsak szimplán vallásos útra lépést jelentett, hanem egy 5000 éves múlttal rendelkező lelki kultúra megismerését is, melynek fontos tanításai közül az étel szerepe kiemelkedő. A Krisna-tudatú hívők minden ételt felajánlanak Istennek az elfogyasztás előtt, ily módon az megtisztított, megszentelt táplálékká válik.

A közösségben eltöltött éveimet végigkísérte az étel elkészítésében és kiosztásában való részvétel. Ezért nagy örömmel vállaltam el a megtisztelő feladatot, hogy az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány vezetője és munkatársa legyek, hiszen így nap mint nap lelkileg tisztább élethez segíthetem hozzá a rászorulókat. Hívő emberként jó érzéssel tölt el az a tudat, hogy mindennapi munkám során emberek százainak szerezhetek örömet úgy, hogy közben Isten áldását is megkapják. Ez az étel ily módon sokkal többet jelent pusztán a testi szükségletek kielégítésénél.

Célom, hogy a jövőben a nélkülözők még nagyobb számban juthassanak hozzá az Alapítványunk által készített friss és ízletes „lelki ételekhez”, melyek a test táplálása mellett, a lélek elégedettségére is szolgálnak.

Kapcsolódó bejegyzések