Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Kata
Megosztás

Ételt az Életért Programunk keretében a következő hetekben 10 ezer darab védőmaszkot osztunk szét az országban. Elsősorban a rászoruló lakosságot kívánjuk támogatni a mosható maszkokkal, de a hivatásos állománynak és kórházi dolgozóknak is juttatunk belőle, igény szerint.

Országszerte megnövekedett az igény a meleg ételre, már egészségügyi dolgozók is kapnak a napi ellátásból. Amellett, hogy az Ételt az Életért Programmal továbbra is fenntartja a megszokott helyszíneken zajló ételosztásokat, már a sürgősségi ellátásban résztvevőket is támogatjuk meleg ebéd kiszállításával. Így a Jahn Ferenc Dél-pesti és a váci Jávorszki Ödön Kórház sürgősségi osztályának orvosait és nővéreit, valamint a Dunakeszi Mentőállomás dolgozóit is ellátjuk. Csak a budapesti konyhán jelenleg napi 800 liter étel készül.

A fokozott higiéniás és fertőtlenítési eljárások mellett zajló ételosztásokon minden munkanapon meleg ételhez és kiegészítő élelmiszerekhez juthatnak a rászorulók, akik között a kialakult járványügyi helyzet miatt megjelentek az állásukat vesztett, és más okból anyagilag kiszolgáltatott helyzetbe került emberek.

Az ételre és segítségre szorulókat a fővárosban minden esetben a népligeti osztópontra irányítjuk, ahol minden hétköznap 12:00-13:00 között szolgálják ki az érkezőket. A vendégektől azt kérjük, hogy tartsanak egymástól 2-3 méteres távolságot a sorban. A programra több új önkéntes is jelentkezett, eddig jellemzően a kulturális élet szereplői közül.

Akcióinkat itt támogathatod a legegyszerűbben: www.eteltazeletert.hu

Kérünk, hogy ne feledd, a munkánkat adód 2×1%-ának felajánlásával is segítheted. Noha ez nem kerül a felajánlóknak valóban semmibe, mégis nekünk óriási segítség, hogy a jövőben is folytathassuk munkánkat. Köszönjük szépen!

Adószámunk: 18095575-1-41, Ételt az Életért Alapítvány
Technikai szám: 0389, Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége

Adományvonalunk továbbra is működik: 13600/ kicsöngés után vagy sms-ben a 33-as kód beütése. Hívásonként így 500 Ft összeggel segíthetsz.

Kapcsolódó bejegyzések