Adószám 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Admin
Megosztás

Kedves Barátunk!

Május 20-i határidővel az adóbevallást minden állampolgárnak kötelessége postára adni. A dokumentáció részét képezi a két 1%-os rendelkezői nyilatkozat: az egyiken egy társadalmi szervezet adószámát,  a másikon pedig egy egyház vagy kiemelt költségvetési irányzat technikai számát tüntetheti fel az adózó.

Mindez nagyszerű lehetőséget kínál mindannyiunk számára, hogy kifejezzük egy-egy fontos társadalmi ügy iránti szimpátiánkat és úgy támogassuk azt, hogy az ne jelentsen terhet családi költségvetésünkben. Kérjük, amennyiben fontosnak tartod ételosztó munkánkat, mellyel többek között az alábbi filmben szereplő családokhoz hasonló rászorulókat segítünk, a rendelkezői nyilatkozatban tüntesd fel Ételt az Életért Alapítványunk adószámát: 18095575-1-41.

Letölthető rendelkező nyilatkozatért kattints ide.

Sajnos sokan nem tudnak arról, hogy adójuk kétszer 1%-áról van lehetőségük dönteni. A statisztikák alapján az adózók egy nagy része még mindig csak az alapítványi 1%-ról dönt. Jó tudni, hogy ha nem rendelkezünk második 1%-unkról, akkor is támogatjuk valamelyik egyházat, ugyanis az állam a rendelkezők arányában visszaosztja a fennmaradó összeget. Tehát érdemes eldönteni, hogy melyik egyházi intézmény tevékenységét támogatjuk. Ezzel kapcsolatban az www.egyhazi.hu oldalon olvashatsz többet, például azt, hogy az egyházi 1%-ról akkor is érdemes rendelkezni, ha adód 0 Ft.

Egyházunk tevékenységi köre szerteágazó, így ha bármely pontjával egyetértesz, kérjük adód második, egyházaknak adható 1%-val támogasd a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének törekvéseit a 0389-es technikai szám feltüntetésével. A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége tevékenységeit idén Vadon Jani rádiós műsorvezető is támogatta, ezzel segítve kampányunkat.

Letölthető rendelkező nyilatkozatért kattints ide.

Egy remek alkalom arra, hogy segíthess.
Köszönjük támogatásodat!

Kapcsolódó bejegyzések