Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Kata
Megosztás

Június 20-án szerdán Miskolc- Lyukóvölgyben jártunk. Második alkalommal került megrendezésre a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen végzett melegétel és tartósélelmiszer osztás. Ismét remek hangulatban telt a nap, már felkészülve vártak minket a helyi segítők. A kihelyezett napvédő sátrak a várakozó vendégeknek is árnyékot biztosítottak a nagy melegben. Előre egyeztetett létszámmal, folyamatosan érkeztek a rászoruló családok képviselői.

400 adag étekkel, közel 100 családot láttunk el meleg étellel. Lencse- és zöldborsófőzelék volt a menü, amihez kenyeret adtunk, a tartósélelmiszer csomag pedig tartalmazott lisztet, konzervet, cukrot, Milka puha süteményt, kekszet, Tic-Tac rágót, fűszerpaprikát, grillfűszer-keveréket, valamint ide is tudtunk vinni az értékes csoki vitaminból, aminek a nagycsaládosok különösen örültek.

A Máltai Szeretetszolgálat munkatársai továbbra is rendíthetetlen erővel végzik a segítő munkájukat, nyáron is folyamatos programokkal várják a kisgyermekes szülőket: üzemel a babaszoba és a napközi, valamint táborokat szerveznek, ahol a felzárkóztatásban igyekeznek segíteni az iskolás gyermekeknek. Mindig jó szívvel jövünk ide vissza, itt igazán érezni a kollegák elhivatottságát és rátermettségét, a közös cél nagy lelkesedést nyújt számunkra is, imádjuk az ilyen és ehhez hasonló építő együttműködéseket.

Munkánkat Ti is segíthetitek: eteltazeletert.hu Köszönjük szépen!

Kapcsolódó bejegyzések