Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)

8 tonna burgonya az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzattól

Szerző: Admin
Megosztás

Az Ételt az Életért Alapítvány volt az óbudai nagy mennyiségű burgonya adomány egyik kedvezményezettje, a kerületben futó, sokakat érintő szegényélelmezési programunkra való tekintettel.
Alapítványunk, a Krisna-hívők humanitárius szervezete napi szinten 2000 adag meleg ételt és élelmiszeradományt oszt szét az országban a rászorulók között, melyből 600 adag az óbudai lakosság asztalára kerül. Szervezet vezetője, Szanyi-Karl Attila épp a napokban vehette át a Fischer Ágoston Óbudai Szociális Díjat, kiemelkedő segítő tevékenységére való tekintettel. A napi szintű ellátás mellett ugyanis évente két alkalommal még kiemelt étel- és csomagosztást is szervezünk, amely során a megszokott ételtámogatás mellé bőséges mennyiségű tartós élelmiszert is biztosítunk a nélkülöző családok és idősek számára. Ezáltal sokak üres kamráját és hűtőjét tölthetjük meg főzési alapanyagokkal. Legközelebb december 3-án kerül majd sor hasonló segélyakcióra a Flóriánnal szembeni parkolóban.
Az összesen 8 tonnányi burgonya adomány felét már ki is osztotta alapítványunk – jutott belőle az ország több pontjára is, például Debrecenbe, valamint Heves és Somogy megyei településekre, de Budapesten is több kerületben juthattak ezáltal extra segélyhez a nehéz sorsú családok. A drasztikusan emelkedő élelmiszerárak mellett bizony minden kedvezményezett számára nagy örömet okozott a váratlan meglepetés. Az adomány fennmaradó részét a napi több száz liter friss, tápláló meleg étel elkészítéséhez használjuk majd fel.

Kapcsolódó bejegyzések