Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Kata
Megosztás

Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. 
Nagyon boldogan jelentjük, hogy Alapítványunk „Mint egy falat kenyér” elnevezésű vidéki ételosztó programja a döntőbe jutott a Civil Díj 2019 versenyben, a „Legnagyobb hatású projekt” kategóriában!

A versenyben egyébként 120 szervezet és projekt vett részt. Egyszerűen fantasztikus látni ezt a számtalan jó ügyet és erős kezdeményezést, hátrányos helyzetű csoportokért és egyáltalán azért, hogy egy jobb világban élhessünk! Mi köszönjük minden szervezet munkáját, akik kutyusokkal, beteg gyermekekkel, idősekkel, környezetvédelemmel, vagy akár az emberi jogok védelmével és egyéb építő tevékenységekkel foglalkoznak.


Mi az étellel segítünk, mert az étel=élet és reméljük, hogy valóban hozzá tudunk járulni egy szebb világ létrejöttéhez 🙂 Köszönjük, hogy tudatos választásaitok során Ti is a társadalmilag hasznos programokat támogatjátok! 🙂

Egyúttal kérünk, hogy szavazz ránk!
Most van igazán nagy szükségünk Rátok, a közönség szavazataira, ahhoz, hogy a második körben is az élmezőnyben teljesíthessünk. Kérünk Benneteket, amennyiben elégedettek vagytok munkánkkal, szavazzatok ránk az alábbi oldalon. Köszönjük!

https://www.nlcafe.hu/civil-dij-2019/

A Civil Díjról bővebben: http://civildij.hu/a-civil-dijakrol/

Kapcsolódó bejegyzések