Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Admin
Megosztás

Az Ételt az Életért program, a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének pécsi önkéntesei idén meleg ételosztást szerveznek Karácsonyhoz közeledvén. December 16-án, vasárnap este a TÁMASZ Alapítvány Férfi Éjjeli Menedékhelyén segítik a rászorulókat, ahol 70 és 100 fő közötti fedél nélküli személyre számítanak.

A Menedékhely 12 szobában átlagosan 70 otthontalan ember számára nyújt helyet éjjeli pihenésre, továbbá lehetőséget biztosít számukra tisztálkodásra, ruhák mosására, ételmelegítésre, valamint szociális, mentálhigiénés segítségre is számíthatnak az itt menedéket kapók.

Az intézménybe a program szervezői 100 adag friss, meleg ételt szállítanak és osztanak ki, a menü a hazai ízvilágnak megfelelő, de erőszakmentes alapanyagokból készülő, vegetáriánus babgulyás, kenyér, valamint gyümölcs és édesség. Az önkéntesek szeretnék ezt a napot a mélyszegénységben élő helyiek számára is szebbé, elviselhetőbbé, valóban reménnyel telivé tenni.

A Krisna-hívő önkéntesek most is, mint minden alkalommal, Istennek felajánlott, lelki ételeket, ún. praszádamot osztanak majd, amely nem csak a test számára, hanem a lélek számára is táplálékot jelentenek, hiszen lelki töltettel rendelkeznek.

http://www.pecsma.hu/hirzona/a-legszegenyebbeket-segitik-a-pecsi-krisna-hivok/

Kapcsolódó bejegyzések