Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Kata
Megosztás


Holnaptól, január 24-től megváltozik az Ételt az Életért program legismertebb nyilvános ételosztásának helyszíne! Ezentúl a Népligetben, a Planetáriumhoz közel várjuk majd vendégeiket.

Az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány, a Krisna-hívők humanitárius szervezete egész évben gondoskodik a rászorulókról, és országosan mintegy 3000 ember számára biztosít napi egyszeri meleg étkezést. Legismertebb a mindennapos városligeti nyilvános ételosztásunk, amely most az építkezések végett a Népligetbe költözik!

A városligeti átalakítások miatt a sokak által megszokott ételosztó sziget január 24., csütörtöktől a Népligetben, a Planetáriumhoz közel lesz elérhető, a Könyves Kálmán körút közelében, az Elnök utca folytatásában (azzal szemben) található területen. Ez egészen pontosan a Rapaics Raymund és a Hell Miksa sétány találkozási pontja. A bentonrámpák mögötti sétáló részen az érkező vendégek kényelmesen és biztonságosan meg tudják várni a kiszolgálást.

Az ételosztás minden nap a megszokott időpontban, 12 órakor kezdődik és 13 óráig tart majd. A friss meleg ebéd mellé szokás szerint kiegészítő termékeket is visznek az alapítvány dolgozói, zöldséget, gyümölcsöt, pékárut, és alkalomadtán más finomságokat, édességeket is tudnak biztosítani, az aktuálisan beérkező élelmiszeradományoktól függően.

Abban kérjük a lakosság és a sajtó munkatársainak segítségét, hogy terjesszék a helyszínváltozásról szóló információt, hogy a hír minél előbb, minél több rászoruló emberhez eljuthasson.

Munkatársaink a fővárosban 5 helyszínen állnak a rászoruló lakosság szolgálatára hétfőtől péntekig, emellett heti 6 napon a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei épületeibe is szállítunk ebédet. A népkonyhai étkeztetés célja, hogy bárki, aki egészségügyi, munkaügyi vagy más magánéleti helyzetéből kifolyólag élelem nélkül marad, az azonnali és hathatós segítséghez jusson, hogy mielőbb képes legyen integrálódni.

Információk:

www.eteltazeletert.hu

www.krisna.hu

Kapcsolódó bejegyzések