Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)

A puding próbája… együttműködés Eger Civil Ünnepén

Szerző: Kata
Megosztás

☝️😍 🍓
Szombaton Govindás ebéddel vendégelték meg az Ételt az Életért Alapítvány – egri irodájának munkatársai, az Eger Civil Ünnepe rendezvény több száz fős közönségét.
Az Alapítvány bemutatkozása rendkívül népszerű volt, hiszen az étteremünktől megrendelt ételeket osztották ki: több, mint 400 adag füstös vegán babgulyás szójakockákkal, friss puha kenyérrel és az ínyencek kérhettek rá chili pelyhet, vagy bükkfán füstölt pikáns paprikát. 🍲🌶
Az édesség a népszerű indiai darapuding volt, eperdarabokkal. 🍓
😍Az idei volt a XXVIII. Eger Civil Ünnepe, melyen az Egri Civil Fórum Szekciói mutatkoztak be szept.16-án a városnak, érdeklődőnek és az ide érkező vendégeknek a Civil Közösségek Házának udvrán. A szombati napon sokféle ingyenes szolgáltatással, programokkal, önkéntesek bemutatóval és színpadi műsorral várták a szervezetek az érdeklődőket.
Az 1999-ben, a Krisna-hívők által alapított Ételt az Életért egri irodája szinte a kezdetek óta részt vesz az eseményen és ingyenes ételkóstolókkal járul hozzá a program sikeréhez. Mint köztudott, az Alapítvány kiváló együttműködést alakított ki az Egri Civil Kerekasztal Szociális- és karitatív Szekciójával és eredményes a társ-szervezetekkel való együttműködés is.

Kapcsolódó bejegyzések