Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Kata
Megosztás

Az ő inspirációja, utasításai és eltökéltsége nélkül ma valószínűleg nem létezne az Ételt az Életért.
– Javaslatára minden Krisna templom 15 km-es körzetében nem lehet éhező ember és minden központban van ételosztó konyha.
– Az ételosztások minden országban a leginkább rászoruló embereket érik el.
– Az ételek vegetáriánus és vegán menüt alkotnak, nincsen bennük hús, mert fontos, hogy úgy segítsünk embertársainkon, hogy közben ne ártsunk az állatoknak és a természetnek.
– Az ételek frissek, tápértékük magas, fehérjetartalmuk a jól összeállított, „komplettált” rendszerben megfelel a húsos étrend fehérjetartalmának, de vendégeink arról számolnak be, hogy sokkal egészségesebbek, amióta így és itt, nálunk étkeznek.
– Az ételek Istennek felajánlott, megszentelt ételek, így nem csak a testet, a lelket is táplálják, összekötnek egy finomfizikai szinten Istennel.
125 éve született és 44. éve nincs már velünk e fizikai világban, de tanításai és az emberiség jólétéért tett humanitárius törekvései, az a magasfokú szellemiség és vízió, amit adott a világnak és mozgalmunknak, mindig velünk lesz és minden tányér ételt áthat majd a Food for Life, az ételt az Életért világméretű missziójában.

Kapcsolódó bejegyzések