Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Kata
Megosztás

Békéscsabán januárra tervezünk egy 108 főre szóló élelmiszercsomag osztást. A „Mint egy falat kenyér” program keretében létrejövő ételosztások helyi erőből és helyben hatnak, vagyis a legtöbb esetben helyi vállalkozók támogatják, helyi önkéntesek is részt vesznek a szervezésben és az ételek kiosztásában, és persze az adott régióban élő rászoruló családoknak, gyerekeknek és időseknek segítünk.

A januári akcióban nem csak ételt, szendvicseket, ebédet fogyaszthatnak a kultúrházba érkező vendégek, hanem egy kis kézműves foglalkozással, műsorral és programokkal is készülünk a gyerekeknek, a Bábgyalogló gyerkőcfalu csapatának köszönhetően. A programon a gyógypedagógiai intézet 50 kis növendéke is részt vesz majd, s próbáljuk őket és a többi gyermeket egy kis programelem keretében közelebb hozni egymáshoz, hogy növeljük a kicsikben is az elfogadást és az odafigyelést társaik iránt.

December 13-ig tortalicitáláson is részt vehettek. A békéscsabai La Mannacukrászda pl. egy csokoládé tortát ajánlott fel licitálásra, hogy a befolyt összegből még több és még gazdagabb csomagokat állíthassunk össze. De az akciót magánszemélyek is támogathatják pl. liszt és cukor adomány leadásával a szervezőknek (pl. Tóth Gabriellának), minden kedden délután, Békéscsabán. Sok kis kedvességből óriási eredményeket érhetünk el. Köszönjük a kedves felajánlást!

De itt beindult Boldogság Keksz kampányunk is! Az alábbi helyszíneken pl. közvetlenül adományozhatsz az Ételt az Életért Alapítvány békéscsabai akcióira, s kedvességedet azonnal egy kis finomsággal háláljuk meg. Támogasd a „Mint egy falat kenyér” vidéki ételosztó programunkat és csapj le vegán csokis Gauranga kekszekre! 🙂

Helyszínek: 

Stresszoldó – Keleti Kultúrák Boltja, Wake Cup, Zöldbambusz Étterem, Zöld Kosár Mindenmentes@Borostyán Gyógynövény üzlet, Boglárka Dudás János Bohus Tímea Bús Kitti Bogdán Miklya Kitti WALKenergie/ X-Training Fitness Terem Szatmáriné Hankó Tünde Feketéné Csizmadia Nóra


Akciónkat távolabbról is támogathatod: a 13600/33-as kódú adományvonalon át, hívásonként bruttó 500 Ft-tal segíthetsz.

Kapcsolódó bejegyzések