Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Admin
Megosztás

A kiemelt gyermeknapi ételosztás a fővárosban véget ért – 1 nap alatt közel 900 adag meleg étel, gyümölcs, tea és 10 tonna élelmiszer alapanyag került szétosztásra a rászoruló családok között. Az eseményen részt vettek a „Pizza Effect” elnevezésű nemzetközi tanulási program budapesti önkéntesei is.

Vidám énekkel köszöntötték a Krisna-tudatú hívők közösségének tagjai, a Flórián téri helyszínen egybegyűlteket, ahol jól szervezetten, hosszú rendezett sorban folyt az ételosztás. A füves parkban 22 méter hosszan felállított ételosztó sátor jótékony árnyékában, 900 adag meleg étel, somlói galuska, halava és rózsavizes limonádé kísérőjeként még gyümölcs, joghurt és csokoládé is került a családok csomagjába. Megrendítő érzést keltett minden jelenlévőben az éhesen várakozó családok és kisgyermekek látványa. A sorban állók tömött, nehéz szatyrokkal távozhattak, amelyeket tartós élelmiszerrel töltöttek fel vidám és segítőkész önkénteseink. Kedves és szép pillanatokkal vagyunk tele és reméljük, azok is, akikkel találkoztunk.

A gyermekek körében elsöprő sikert aratott a tűzoltó autó kipróbálása, a Noé állatotthon állatsimogatója, a bűvész attrakció és a lufihajtogatás. Nagy örömünkre szolgált, hogy az Óbudai Családi Napon Bús Balázs polgármester úr, az Összefogás Óbudáért Egyesület és a helyi Családi Tanácsadó munkatársai is képviseltették magukat, de jelen volt Varga Mihály miniszter úr és Delhusa Gjon előadóművész is. Visszatekintve elmondható, hogy akik velünk voltak, azok sok szempontból gazdagabban hajthatták le a fejüket az este.

Minden önkéntesünknek köszönettel tartozunk az áldozatkész és igazán boldogító jelenlétéért, és köszönjük minden támogatónknak, ki-ki a maga eszközével hozzájárult e program a sikeréhez!

 

Kapcsolódó bejegyzések