Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Admin
Megosztás

Az elmúlt években a cégek életében, működésében, stratégiájában egyre nagyobb hangsúllyal jelenik meg a társadalmi felelősségvállalás gondolata. E szavak nem pusztán egy-egy társadalmi, szociális ügy támogatását jelentik, hanem egyfajta felelős szemléletmódot, elkötelezettséget jelentenek. Elkötelezettséget a társadalmi, gazdasági és környezeti értékek együttes megóvása, egy élhetőbb társadalom megteremtése, valamint a fenntartható fejlődés mellett. Sok éves tapasztalatunk, hogy a szektorközi együttműködések minden résztvevő fél számára rengeteg nyereséggel járnak.

Vállalt küldetésünk magas színvonalú megvalósításához igyekszünk megtalálni azokat a partnereket, akik felelősen gondolkodnak és elkötelezettek a fenntartható fejlődés, s egy élhetőbb társadalmi környezet megteremtése mellett. Hisszük, hogy a különböző állami, civil, és piaci szereplők egymás tudását, szemléletmódját kiegészítve, közös erőfeszítéssel képesek hatékonyan fellépni a társadalmi, gazdasági és környezeti értékek együttes megóvása érdekében.

Adni és kapni – mit nyer az adományozó vállalat?

Amit mi kínálunk:
Kialakított vállalati programjainkba a cégek munkatársainak széles körét bevonjuk. Programjaink – csapatépítő hatásuk mellett – olyan újfajta értékeket, együttműködési módokat kínálnak, emelnek be a támogat cég működésébe, amely pozitívan befolyásolja az innovációs készséget, a munkatársak elkötelezettségét, valamint segítenek a munka és a magánélet közötti egyensúly megteremtésében.
Az együttműködés széleskörű külső és belső kommunikációja erősíti a vállalt hírnevét, és pozitív megítélését.
Kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolódó bejegyzések