Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Kata
Megosztás

Nyári akciókkal segít a „Mint egy falat kenyér” program.

Veszprémben és Tapolcán, június 16-án összesen 131 családot szolgáltunk ki meleg étellel és tartós élelmiszerrel. Veszprémben 286 adag borsófőzeléket osztottunk ki a helyi családsegítő szervezettel. Vendégeink nagyon ízletesnek találták a friss, meleg ebédet. Az élelmiszercsomagokat az Egymásra Utalva Alapítvánnyal közösen juttattuk a rászoruló családoknak, ami ez alkalommal tartalmazott rizst, olajat, lisztet, cukrot, tartós tejet, száraztésztát, csemegeként müzliszeletet, TicTac rágógumit, és a Sió cég jóvoltából literes gyümölcslevet is.

De nem csak fontos élelmiszerek kerültek a csomagokba. Ami állandó probléma, hogy a rászorulók jelentős része nem jut elegendő vitaminhoz az étkezések során, mivel az olcsó élelmiszerek a legtöbb esetben szénhidrátban gazdag, de rost- és vitaminszegény ételek. A Pharmanext Kft. adománya révén ezúttal viszont minden családnak értékes ProVio Multi Kids csokoládévitamint ajándékoztunk, aminek nagyon-nagyon örültek vendégeink.

Reméljük, hogy kedves adományaitokkal és céges felajánlásaitokkal a jövőben még több embernek és még hatékonyabban segíthetünk!

Köszönjük szépen! eteltazeletert.hu

Kapcsolódó bejegyzések