Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)

Élelmiszert gyűjtünk a hétvégén!

Szerző: Admin
Megosztás

Május 12-én, ma este, illetve 13-án, szombaton, egész napon át élelmiszert gyűjtünk két fővárosi áruház segítségével. A programot a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel együtt valósítjuk meg, akiknek jóvoltából évente több száz tonna tartós élelmet tudunk még eljuttatni a rászorulókhoz. Most azonban a bolti felajánlásaitokat várjuk! 🙂 A Huszti úti ALDI-ban és a Fóti TESCOban is megtalálhatjátok az Ételt az Életért önkénteseit. Ha erre jártok, és itt intézitek a hétvégi nagybevásárlást, kérünk, hogy gondoljatok ránk, akár néhány tartós élelmiszerrel is segíthetitek élelmezési akcióinkat, az adó 1%-ok mellett. 😉

Következő kiemelt programunk május 27-én a 7. kerületben, a Garay téren lesz. Itt Erzsébetváros Önkormányzatával együttműködve és más vallási felekezetekkel karöltve egy ökomenikus akcióban veszünk majd részt. Tartós élelmiszerekkel és több száz adag meleg ebéddel várjuk majd a szükségben élőket.

Természetesen addig is, minden nap számíthattok ránk. Ha éhesek vagytok, a legegyszerűbb minden hétköznap délben a Planetárium mellett lévő, népligeti osztópontunkat felkeresni 12 és 13 óra között.
De minden nap 1120 adag étellel segítjük a fővárosi menedékhelyeket, sőt Egerben, Somogy megyében, vasárnaponként pedig Debrecenben is osztunk ételt.

Ha egyetértesz törekvéseinkkel, támogasd munkánkat. Kérünk, hogy gondolj ránk adód 2X1%-ával is! 🙂
Köszönjük szépen!

Adószám: 18095575-1-41 Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány
Technikai szám: 0389, Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége

A hétvégén pedig találkozzunk a Huszti úti ALDIban, vagy a Fóti TESCOban! 🙂

Kapcsolódó bejegyzések