Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Admin
Megosztás

Az Egri Civil Kerekasztal évzáró ünnepségén az Ételt az Életért Alapítvány Egri Irodájának képviselőjét tüntették ki elismerő díszoklevéllel.

Az Alapítvány egri képviselője, Lajosházi Péter már sokéves jelenlétet tudhat maga mögött a kerekasztal létezése óta. Jelenleg a helyi civil szerveződések médiakapcsolataiért és a civil/szakmai ügyekről való tájékoztatásért felelős kommunikációs bizottság tagja.

Az Egri Civil Kerekasztal a városi Civil Fórumon megválasztott Kerekasztal tagok és Civil Alap Bíráló Bizottság tagok, mint a szekciók (szakmai, érdekvédelmi és városrész-területi csoportosulások) képviselőinek rendszeresen ülésező és tanácskozó testülete. A Kerekasztal igen aktív szervezet, 10 különféle szekcióval, mely a civileket az önkormányzati bizottsági üléseken is képviseli. Az évente megrendezésre kerülő Eger Ünnepének is ők a főszervezői.

Lajosházi Péter nem zsebeli be az őt ért dicsőséget: „Tényleg örömteli, hogy az alulról építkező civil társadalom is elismeri az Ételt az Életért Alapítvány egri ételosztó tevékenységét.” – nyilatkozta.

A díjat a civil tanácsnok alpolgármester, a civil referens és a Civil Kerekasztal soros elnöke adta át a 150 fős évzáró díszünnepélyen jelenlévők előtt.

001b

Kapcsolódó bejegyzések