Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Admin
Megosztás

Kígyózó sorok látványa fogadta nap mint nap a SUN fesztivál krisnás sátra közelében elhaladókat. Alapítványunk az idei nyár folyamán ifjúsági fesztiválokon is képviseltette magát sok száz adag étel kiosztásával.

Fő missziónkra, az ételosztásra kiváló lehetőséget teremtenek  a különböző ifjúsági rendezvények. Az EFOTT és az OZORA mellett idén az egyre népszerűbb SUN fesztiválon is jelen voltunk, ahol ebben az évben közel 10 000 résztvevő sereglett össze a világ szinte minden tájáról. Több száz adag meleg ételt osztottunk ki naponta az éhes fesztiválozóknak, hiszen a fiatal nemzedék testi-lelki egészsége fő céljaink egyike. A fesztiválokon résztvevők étkezése és életmódja legtöbb esetben hagy némi kívánnivalót maga után, ezért az ételek mellett jelenlétünkkel, programjainkkal igyekszünk pozitív üzenetet, alternatívát is közvetíteni.

Minden nap tápláló vegetáriánus egytálételeket szolgáltunk fel a résztvevők nagy örömére. Az is jól jött, hogy itt legalább be lehetett húzódni a sátrak alá az utolsó napok heves zivatarai elől. Ahogy teltek a mozgalmas napok, egyre többen keresték fel ételosztásunkat, gyorsan terjedt a híre az ízletes ingyen lakomának. A fesztivál végére visszatérő „törzsvendégeket” köszönthettünk, akik közül néhányan önkéntesként a jövőben is visszatérnek majd hozzánk – immár a sor másik oldalára, a pult mögé.

A missziónk alapját jelentő védikus írások szerint a transzcendens világban, az élőlény örök lakhelyén minden nap fesztivál van: minden szó egy ének, minden lépés tánc – és persze a jó hangulathoz elengedhetetlenek a finom ételek. Ezért is fontos számunkra, hogy ingyen ételosztásunkkal, zenészeinkkel, táncosainkkal már ebben a világban is színesítsük a fesztiválok programját.

Kapcsolódó bejegyzések