Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Kata
Megosztás

A fővárosban nem csak népligeti osztópontunkon, hanem a kerületi helyszíneken is folyamatosak ételosztásaink. Az étel mellé minden osztópontra maszkokat is juttatunk vendégeinknek, országszerte összesen 10 ezer darabot. A sorban állók mellett egészségügyi dolgozóknak, rendőröknek, vagyis olyan személyeknek is segítünk ezzel, akik ki vannak téve munkájukból fakadóan a veszélynek.

Zuglóban a sorban a távolságot nem nehéz betartani, hiszen követve a „tappancsokat”, ki van jelölve, hogy mikor hova állhatunk.  Az ilyen és ehhez hasonló apró szabályok bevezetésével és a maszk rendszeres viselésével azt gondoljuk, hogy sokat tehetünk a járvány megállítása érdekében.

Óbudán szintén fenntartjuk napi rendszerességű ételosztásunkat. A kerületben két helyszínen, Kaszásdűlőn és Békásmegyeren várjuk a kerületi rászoruló családokat. Jó tudni, hogy a helyzetre való tekintettel a lehető leghatékonyabb fertőtlenítési eljárásokat vezettük be, mindent az előírásoknak megfelelően kezelünk. Még a szakács maga is karanténban lakik ebben a vészhelyzetben. 🙂

Erzsébetvárosba is megérkeztek a védőmaszkok a kerületi vendégeinknek. Noha itt a sor szintén a szabad levegőn áll, mégis nagyon fontosnak tartjuk, hogy minden sorban állón legyen védőmaszk. A maszkról tudni kell ugyanis, elsősorban nem minket véd, hanem tőlünk véd meg másokat. Ha azonban mindenki betartja ezt az apró figyelmességet, az egy valódi közös haszonná válik és tehetünk valamit mi magunk is a járvány megfékezéséért.
Akcióinkat itt támogathatod a legegyszerűbben: www.eteltazeletert.hu

Kérünk, hogy ne feledd, a munkánkat adód 2×1%-ának felajánlásával is segítheted. Noha ez nem kerül a felajánlóknak valóban semmibe, mégis nekünk óriási segítség, hogy a jövőben is folytathassuk munkánkat. Köszönjük szépen!

Adószámunk: 18095575-1-41, Ételt az Életért Alapítvány
Technikai szám: 0389, Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége

Adományvonalunk továbbra is működik: 13600/ kicsöngés után vagy sms-ben a 33-as kód beütése. Hívásonként így 500 Ft összeggel segíthetsz.

Kapcsolódó bejegyzések