Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Kata
Megosztás

A Krisna-hívők Közösségének Ételt az Életért programja emberbaráti kötelességének tartja, hogy a pandémiás veszélyhelyzet ideje alatt is folytassa mindennapos ételosztásait. Az étel elkészítése fokozott fertőtlenítési eljárások mellett, míg az ételosztások lebonyolítása fokozott elővigyázatossággal és az ilyenkor szokásos higiéniai szabályok betartása mellett történik. Továbbra is a hét 6 napján szállítunk ételt a hajléktalan embereket ellátó Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei egységeibe, hétköznapokon pedig emellett 5 fővárosi és több vidéki osztóponton is támogatjuk a rászoruló családokat, időseket.
Mivel a járványügyi helyzetben a nehezebb anyagi helyzetben lévő családok, alultáplált, beteg, idős személyek és embercsoportok sokkal jobban ki vannak téve a különféle betegségek terjedésének, ezért fontosnak tartjuk, hogy fenntartsuk az ételosztást, és egészséges, tápláló, gazdag ételekkel szolgáljuk ezeket a szegény rétegeket. Ezzel is igyekszünk elősegíteni az ő, illetve így a társadalom egészének egészségét. A meleg ebédet továbbra is élelmiszermentésből származó kiegészítő termékekkel, zöldségekkel, gyümölcsökkel egészítjük ki.
A kormány 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényekre vonatkozó tilalmára való tekintettel az április 4-re tervezett kiemelt tavaszi élelmiszercsomag osztás a fővárosban sajnos elmarad, a kisebb volumenű vidéki segélyakciókat azonban továbbra is folytatjuk. Reméljük, hogy munknkánkat a veszélyhelyzet alatt is minél tovább akadálytalanul folytathatjuk, hiszen olyan emberekről gondoskodunk nap mint nap, akiknek a külső segítség és mentális támogatás az életben maradást jelenti.

Kapcsolódó bejegyzések