Adószám 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Admin
Megosztás

Május végén és június elején országosan több helyszínen, gyermeknapi akciókkal igyekszünk a legkisebbek kedvébe járni és a családokat segíteni.

Óbuda

Immár hatodik éve szerveztünk ételosztással egybekötött gyermeknapi játszóházat Óbudán, a Faluház előtt. Partnereink, a helyi Önkormányzat, az Összefogás Óbudáért Egyesület, és a Máltai Szeretetszolgálat jóvoltából egy élménydús napban lehetett részük a gyerekeknek. 800 adag élelmiszercsomag és friss ebéd talált gazdára, míg a kicsik az ugrálóvárban csúszdáztak, a tűzoltóautóval locsoltak, vagy arcot festettek. Az Összefogás sátrában ügyességi játékokért csoki járt ajándékba.

A Máltaiak mozgó orvosi rendelőjében rengeteg vitamin fogyott, és sokan mérettek vérnyomást.

Reméljük, hogy akciónkkal sikerült emlékezetes élményeket nyújtani minden generációnak.

Köszönjük támogatóink segítségét!

Fotók: itt és itt

A gyermeknap alkalmából vidéki helyszíneken is ünnepi akciókkal készültünk/készülünk. Debrecenben a hagyományos hétvégi ételosztás könyv- és játékosztással egészült ki. 

Szigetvár

Május 28-án Szigetváron különleges gyermeknapi programon vettünk részt. A helyi strandfürdő ingyenesen várta a gyermekeket, és ha már karitatív akció, természetes, hogy mi is mozdultunk és csatlakoztunk a programhoz. Így gyermeknap alkalmából egy kis finomsággal próbáltuk megörvendeztetni a résztvevőket, 200 adag halava, indiai édesség és limonádé talált gazdára a legkisebbek nagy örömére. A gyerekekről való gondoskodásban az a legcsodálatosabb, hogy magát a gondoskodás örömét is átadjuk számukra, így ők is másokat támogató, segítő felnőttekké válnak. Kell ennél több?

Pécs

Pécsi csoportunk gyermeknapi tartós élelmiszer- és játékosztást tartott a Bártfa Utcai Általános Iskola legrászorultabb kisdiákjai körében. A gyerekek izgatottan vártak minket az iskola kémia termében, a padok tetejére ülve. A programot közös énekléssel kezdtük, így vált igazán oldottá a hangulat.

Milyen érdekes, hogy gyermekként a gondoskodás, megosztás még természetes: volt, aki vitt játékot a testvéreinek, sőt, egy kisfiú a legkedvesebb barátjának is.

Köszönet a Duma Dombi Fruit Kft-nek, akik több mint 100 kg zöldség és gyümölcs adománnyal támogatta ételosztásunkat! Szintén köszönjük kedves önkénteseinknek is az áldozatos szolgálatot.

Június elején további gyermeknapi programokkal is készülünk, Szolnokon, Tapolcán és Kaposváron. Megköszönjük, ha segítitek munkánkat, a 13600-as Adhat Adományvonalon keresztül, a 33-as kódot tárcsázva hívásonként 250 Ft-al tudtok segíteni! 

Kapcsolódó bejegyzések