Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Admin
Megosztás

Június 3-án Szolnokon a Kornéliusz Háza Missziós Egyesület újvárosi gyermeknapi programjához csatlakoztunk. Az Egyesület remek programokat szervezett a családoknak, színpadi programokkal, egészségügyi állapotfelmérésekkel és sportfoglalkozásokkal, mi pedig csemegékkel készültünk 200 főre, a gyermekek és kísérőik számára. Gyümölcssalátával, limonádéval és Góranga keksszel leptük meg az érkezőket, akik nagy örömmel fogadták az egészséges finomságokat.

Június 7-én kaposvári önkénteseink és a Krisna-völgyi Ételt az Életért konyha segítségével 300 adag halava – indiai édesség – és limonádé került kiosztásra a Bárczi Gusztáv Módszertani Intézetben, amely egy óvodás kortól felnőtt korig segítséget nyújtó szakmai intézmény, tanulásban akadályozott gyermekek számára. 

Az intézmény gyereknapi rendezvényéhez kapcsolódtunk, a sok finomság mellett műsorral is kedveskedtünk a gyerekeknek, amit Krisna-völgyi általános iskolások adtak elő kortársaik számára, és bizony új barátságok szövődtek. A Völgyből érkező gyerekek nagy szeretettel vendégelték meg pajtásaikat.

Kérlek, mindig gondoljatok ránk jószívű támogatásaitokkal, hogy mi is még több és több helyen segíthessünk!

Kapcsolódó bejegyzések