Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Kata
Megosztás

Olykor az ételosztás mellett különleges, egyedi programokkal is segítünk. Így pl. egy a baranyai szőlőhegyen élő, kifejezetten nehéz sorsú gyermekeknek szóló programmal, akiknek már nagyon rég nem volt ilyen szuper napjuk! Krisna-völgybe látogattak el kísérőikkel. A finom tízórai után a tehenészetbe, majd a helyi öko játszótérre mentek játszani. Ezt követően egy templomi körvezetésen vehettek részt, majd a helyi védikus rendszerű iskolában tanuló kisdiákok megmutatták nekik, hogy itt hogyan élnek és tanulnak a gyerekek. A kis vendégek kipróbálhatták a hangszereket is, majd ebéd és egy kis ökrös szekeres móka várt rájuk :-). Hogy biztosan mindenről gondoskodjunk, nekik és családjaiknak az Ételt az Életért zöldbabfőzeléket is küldött haza vacsorára <3 Köszönjük szépen a lelkes támogatóknak és adományozóknak, hogy ez a különleges program megvalósulhatott.

 

Júniusban Veszprémben és Tapolcán is jártunk. Az akció során 300 adag meleg ételt és az Egymásra Utalva Alapítványnak köszönhetően, tésztát és cukrot is tudtunk osztani az érkező vendégeknek.

Nyáron pedig nem csak a napi étkeztetésben veszünk részt, hanem mivel missziónknak tartjuk, hátrányos helyzetű gyermekek táboroztatását is segítjük. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek ne érezzék, hogy nélkülözésben nőnek fel. Ahhoz, hogy egy gyermek felnőttként is biztonságban érezze magát, szükséges a békés gyermekkor és a támogató környezet.

Veszprémben és Tapolcán 3 héten át támogattuk a diákok táborozását. Naponta 30-30 gyermek ellátását segítettük a Mint egy falat kenyér nevű programmal. Minden napra limonádét vagy teát, gyümölcsöt, zöldséget, és édességnek mogyorókrémet biztosítottunk számukra, hogy kiegészítsük, teljesértékűvé tegyük az étkezésüket. A gyerekek a gyümölcsnek és az édességnek is hihetetlenül örültek. Akciónkat az Egymásra Utalva Alapítvánnyal közösen valósítottuk meg.

Veletek még több helyen csalhatunk mosolyt az arcokra, ha tetszett az akció, kérünk, hogy néhány kattintással támogasd adományoddal munkánkat. Köszönjük! www.eteltazeletert.hu

Kapcsolódó bejegyzések