Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Admin
Megosztás

Néhány nagylelkű helyi vállalkozó jóvoltából 17 nehéz sorsú család részesült támogatásunkban Győr városában.

Egy győri vállalkozó kezdeményezésének köszönhetően augusztus 22-én 17 nehéz sorsú család arcára sikerült mosolyt csalnunk Győrben. Minden család egy-egy 13 kg-os tartós élelmiszercsomagot vehetett át önkénteseinktől. A csomagok lisztet, rizst, cukrot, olajat, tésztát, krumplit, almát, kukoricapelyhet, csokit és kekszet tartalmaztak.

Természetesen nem csupán egyetlen vállalkozó adománya szükséges egy ilyen akció lebonyolításához. Többen is hozzájárultak a program sikeréhez, melynek koordinálását alapítványunk önkéntesei vállalták magukra. Az egyik helyi SPAR áruház dolgozói például nagyon kedvesen segítettek a kiválasztott áruk összepakolásában, raktározásában és bapakolásában. Mivel Győrben egyelőre nem tartunk fenn külön telephelyet és szállítójárművet, taxival kellett szállíttatnunk a csomagokba kerülő élelmiszereket. A taxisofőr is hozzájárult a jótékonysági akcióhoz, hiszen ő maga is kedvezményesen számolta fel az útiköltséget. A tároláshoz, csomagok összeállításához szükséges helyiségeket, illetve a kiosztásra alkalmas tornatermet a Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház biztosította számunkra.

A leginkább rászoruló gyermekes családok felkutatásában a város védőnői szolgálata állt a rendelkezésünkre, illetve felkerestünk néhány olyan családot is, akik az elmúlt időszakban segítségért folyamodtak szervezetünkhöz.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Kollár Zsuzsanna önkéntesünk és a fent említett támogatók nagyszerű munkáját és kedves segítségét, melynek köszönhetően lehetőségünk nyílt Győrben is támogatni a nehéz helyzetben élő családokat. E képeken a támogatók és mindannyian láthatjuk, mi az eredménye annak, ha sok önzetlen ember együtt dolgozik egy jó cél érdekében.

Kapcsolódó bejegyzések