Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Admin
Megosztás

Március 30-án ismét kezdetét veszi a Húsvét alkalmából rendezett többnapos országos ételosztási akciósorozat. Pécs, Budapest, Debrecen, Szeged városokban összesen mintegy 2500 főre készülünk élelmiszersegéllyel, amely a tavaszi szünet miatt rengeteg családnak nélkülözhetetlen segítség a gyermekek étkeztetésében.

Pécsett ez alkalomból 500 kg összsúlyú, tartós élelmiszereket tartalmazó hidegcsomag, valamint édesség és gyümölcs kerül kiosztásra az Éltes Mátyás Iskolában, szellemi fogyatékkal élő gyermekek részére. Rendezvényünkre a Krisna-völgyi általános iskola tanulói is ellátogatnak, hogy egy rövid műsorral kedveskedjenek a helyi diákoknak. A program végén 120 adag halavával (indiai tradicionális édesség), és friss gyümölccsel is megajándékozzuk résztvevőinket. Célunk, hogy hathatós segítséget nyújtsunk a hátrányos helyzetű növendékek fizikai és mentális fejlődésében, amely finom édességek kiosztása, valamint sok-sok gyógyító nevetés kíséretében kerül megvalósításra.

A pécsi családsegítő szolgálat megkeresésére Alapítványunk is tevékenyen részt vesz a húsvét alkalmából megszervezésre kerülő vidám rendezvénysorozat előkészületeiben. Közel 10 helyszínen csatlakozhatnak a kalandra, szeretetre egyaránt vágyó rászoruló gyerekek húsvéti játszóházas programokhoz, többek között  Gyód, Kovácsszénája, Téseny, Kisherend és Romonya településeken. Mintegy 200 gyermek részére tervezzük, hogy szendviccsel, gyümölccsel, csokoládéval és friss rózsavizes limonádéval mi is hozzájárulunk az ünnepi hosszú hétvége könnyedebb átvészeléséhez.

Alapítványunk célja az emberek testi-lelki szenvedésein való enyhítés tápláló vegetáriánus és Istennek felajánlott ételek osztásával. Az élelmiszerek mellett fontosnak tartjuk, hogy képességeinkhez mérten személyesen törődjünk támogatottaink mentális és életmódbeli problémáinak megoldásával. Örömünkre szolgál, hogy ebben egyre több önkéntes a partnerünk!

Kapcsolódó bejegyzések