Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Admin
Megosztás

Tanulóink, önkénteseink és tanáraink részvételével egy 1hetes nemzetközi ifjúsági zenei fesztiválon mutattuk be és népszerűsítettük a vegetáriánus életmódot és a projekt eddigi eredményeit. Alapítványunk a tavalyi évben vette fel a kapcsolatot a fesztivál szervezőivel, akikkel idén a Pizza Effect programnak köszönhetően lehetőség nyílt egy intenzívebb, szélesebb körű együttműködés megvalósítására.

Ez az rendezvény remek lehetőségnek mutatkozott arra, hogy a pályázati programba eddig bekapcsolódott tanulókat és oktatókat megpróbáljuk összegyűjteni egy nagy közös projekt köré, és megmutassuk a nagyvilágnak, hogy eddig „mi került a pizzára”.

Csapatunkkal – egy közös felkészülési nap után – kiköltöztünk a Nógrád megyei Bercel település határában lévő Csobánka pusztára, és saját táborhelyünkön közösségi sátrakat építettünk ki, ahol minden nap vegetáriánus egytálételeket, gyümölcsöket osztottunk, beszélgetéseket szerveztünk a vegetáriánus táplálkozásról, egészséges életmódról, illetve kulturális és zenei programokon keresztül igyekeztünk ösztönözni a fesztiválon résztvevő különböző nemzetiségű fiatalok és idősebbek közötti kommunikációt, kapcsolatépítést. A programok lehetőséget kínáltak a közös tanulásra, más országokból érkező fiatalokkal való interakciókra is. A közös evések, beszélgetések és zenei programok során a programban résztvevő tanulók (önkénteseink és az Alapítvány csapatának tagjai) is jobban megismerték egymást, ami erős közösségépítő hatással bírt, és persze felejthetetlen élményt jelentett minden résztvevő számára.

Azt hiszem, az alábbi fotók is megmutatják, hogy egy nagyon jó hangulatú programot sikerült megvalósítanunk, amiben minden résztvevő kapott valami pluszt, amit hazavihetett magával.

 

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések