Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Kata
Megosztás

Szeptember végén a Speciális Oktató és Fejlesztő Intézet ellátottjai számára tartottunk egy ételosztással egybekötött programot. Az intézmény ellátottjai szociálisan is hátrányos helyzetű családokból származó, fogyatékkal élő tanulók. A helyi pedagógusokkal közösen szerveztünk egy programot a fiataloknak.

A gyerekek ugyanis nem csak a finomságokat várják ilyenkor – mint megtudtuk -, hanem külön élvezik a zenés-táncos foglalkozásokat. Ezért interaktív zenés műsorral, dara-halavával készültünk, az Élelmiszerbank adományainak köszönhetően pedig csokoládét és növényi tejeket vittünk adományba a kisdiákoknak. Mivel iskolakezdési támogatást nyújt a program, az ICO Zrt. és a Pátria Nyomda adományainak köszönhetően sok-sok írószert, filcet, festéket, krétát, tollat, füzetet is vittünk, a hiányzó iskolai eszközöket pedig kedvezményes áron tudtuk megvásárolni a SOFI ellátottjai számára.

 

Egy ilyen program nem kis szervezés, hanem hatalmas összefogás eredménye. Köszönjük, hogy a példás összetartással ennyi örömet vihettünk a gyermekek életébe!
… és igen, a gyönyörű rajzokat pedig mi kaptuk ajándékba 🙂

Kapcsolódó bejegyzések