Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Admin
Megosztás

Az iskolakezdés időszaka nem csak a gyermekek, hanem a szülők számára is sokszor igen megterhelő. A családok szeretnék a lehető legtöbbet adni gyermekeiknek, de a tankönyvek, felszerelések, ruházat és táskák megszerzése mellett sokszor már éppen az apróságokra vagy a minőségi élelmiszerre nem jut elég pénz.

Pécs, Kaposvár, Győr, Szombathely, Veszprém és Keszthely voltak a vidéki iskolakezdési körutunk államosai. Hat iskolában összesen 1400 kis csomagot osztottunk szét, melyben gyümölcsök, édesség és keksz lapult, a gyerekek nagy örömére. A tanárok pedig kiegészítő ajándékainknak örültek igazán. Nyomtatópapírt, ceruzát és órarendet ajándékoztunk az iskoláknak.

Mindenhol nagyon kedvesen és nagy várakozással fogadtak bennünket, volt, ahol a gyerekek viszont is szerettek volna megvendégelni bennünket, vagy szendvicseket csomagoltak az útra.

Kaposváron ajándékainkat a Krisna-völgyi általános iskola tanulói osztották ki akadályozott gyermektársaiknak. Itt a gyerekek teljesen feloldódtak a program során és jókedvű beszélgetésbe, nevetgélésbe kezdtek. Az étel, a figyelem és a szeretet mindenkit összehoz, reméljük hamarosan még több helyszínen segíthetünk!

Kapcsolódó bejegyzések