Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Admin
Megosztás

 „ A játék. Az különös.
Gömbölyű és gyönyörű,
csodaszép és csodajó,
nyitható és csukható,
gomb és gömb és gyöngy, gyűrű.
Bűvös kulcs és gyertya lángja,
színes árnyékördöglámpa.”

 (Kosztolányi Dezső: A játék)

Alapítványunk néhány hete indította útjára a ,,Játékot minden gyermeknek!’ elnevezésű programját, melynek célja, hogy az országban minél több gyermeknek szerezhessen örömöt változatos játékszer ajándékokkal.

játék6

Szervezetünk időről időre játékokat is oszt a látókörébe került gyermekek részére, bővítve és színesítve ezzel a kiemelt ételosztások palettáját.

Egy játékokat és ajándékokat forgalmazó cég jóvoltából évi rendszerességgel kapunk játékadományokat, melyek főleg az óvodás és kisiskolás korú gyermekek számára jelentenek örömforrást.

Ez a tevékenységünk komoly hagyománnyá nőtte ki magát, hiszen az utóbbi időkben az ünnepi ételosztásokon kívül több gyermekotthonban is jártunk, és játékok sokaságával leptük meg a gyermekeket. Pár hete a pestszentlőrinci Gyöngyvirág Gyermekotthon lakóinak kedveskedtünk, a napokban pedig a hajdúböszörményi Dr. Molnár István Diák- és Gyermekotthonba látogattunk el, ahol fogyatékkal élő gyermekek részére vittünk számtalan szórakoztató játékot. A kínálat igen széles, az összerakós és társasjátékoktól, a célba dobón át, a kisvasútig és zenélő szerkezetekig sokféle játékszer közül van lehetőség ilyenkor válogatni.

IMG_0018 (2)   IMG_0005

Gyermeknap alkalmával az ország több városában (Egerben, Pécsett és Debrecenben) is osztunk majd játékokat a meleg ételek és tartósélelmiszer-csomagok mellett.

E projektünk eddig több ezer rászoruló gyermek életét örvendeztette meg, és a jövőben rendszeressé szeretnénk tenni. Munkatársunk egyre több gyermekintézménnyel veszi fel a kapcsolatot, hogy a játékok mielőbb szerető gazdára találhassanak.

játék0.   IMG_0001

Várjuk olyan, 2 és 8 év közötti gyermekekkel is foglalkozó intézmények (gyermekotthonok, családi átmeneti otthonok, anyaotthonok, óvodák, családi napközik stb.) jelentkezését, ahol a rászoruló gyermekek számára igény van erre a kezdeményezésre. Várjuk hívását egyeztetés céljából!

(Magánszemélyek jelentkezésére nem tudunk reagálni.)

Várallyay Éva

[email protected]

+36 30 684 6861

Kapcsolódó bejegyzések