Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Admin
Megosztás

Már most elkezdődtek az előkészületek a több héten át tartó országos karácsonyi segélyakció-sorozatra, mely december elején veszi kezdetét. Csatlakozz te is!

A programsorozat minden évben több megyét, nagy- és kisvárosokat egyaránt érint, s ennek a keretében körülbelül hatezer embert részesítünk támogatásban néhány hét leforgása alatt. Mindez azonban rengeteg segítő kezet, jól átgondolt stratégiát, az erőforrások megfelelő beosztását igényli, de nem elhanyagolható azoknak a nagylelkű adományozóknak a hozzájárulása sem, akik ilyen-olyan módon, kisebb-nagyobb mértékben támogatják ezeket a segélyprogramokat.

Az ételosztások során a legtöbb helyen szociális szervezetekkel karöltve kutatjuk fel a leginkább rászoruló lakosságot, és meleg étellel, tartós élelmiszercsomaggal igyekszünk szebbé tenni a karácsonyukat. A meleg étel a szeretetünk, törődésünk kifejezése, a tartós élelem viszont hosszú távra megélhetési támogatást jelent a szünnapok ideje alatt. Igyekszünk azokat az időseket és családokat is megtalálni, akik nehezen jelentkeznek önmaguktól, nem akarnak senki terhére lenni gondjaikkal, vagy szégyellik kiszolgáltatott helyzetüket.

Kérlek, ha egyetértesz törekvéseinkkel, támogasd programsorozatunkat!

http://www.karitativ.hu/category/adomanyozas/

Köszönjük, ha lehetőségeidhez mérten te is részt veszel a misszióban, így a sikeren együtt osztozhatunk.

Kapcsolódó bejegyzések