Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Kata
Megosztás

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület rendszeres együttműködő partnerünk. Egy pályázat keretében most konzerveket, margarint, tartós tejet, csokoládét, kekszeket, és ami nagyon fontos, bébitápszereket kaptunk tőlük, és juttattuk el – főként – a keleti végekre, az ukrajnai menekültek ellátásának céljából.
Egri ételosztó pontunkra, Debrecenbe, ahol egy karitatív egyesülettel már a háborús konfliktus kezdete óta együttműködünk a helyi menekültek segítésében, valamint Csengerre, az Ady Endre Technikumba, ahol jelenleg is ukrán menekült diákok tanulnak. Ők a helyi kollégáiban laknak és itt folytatják tanulmányaikat, a legtöbben ugyanis hamarosan elérik a katonai mozgósítás alsó korhatárát.
Végül, de nem utolsó sorban az adományokból Krisna-völgybe is juttatunk el, hiszen már több mint 130 fő érkezett eddig a Krisna központokba és leltek itt átmeneti, vagy tartós menedékre, amíg szomszédunkban rendeződik a helyzet.
Reméljük, hogy a konfliktus mielőbb feloldódik. Addig is, kiemelt akciót tervezünk ismét a határon túlra és fenntartjuk a menedékhelyeken való étkeztetést.
Munkánkat itt segíthetitek adományokkal: www.eteltazelert.hu

Kapcsolódó bejegyzések