Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)

Kitűzött céljaink

Szerző: karitativ.hu
Megosztás

Új ételosztó budapesti konyhánk megvalósításával, mellette a napi szintű ellátás gazdagításával mégtöbb minőségi, egészséges étel kerülhet a rászoruló magyar családok asztalára.

Az Ételt az Életért az elmúlt évek 1%-os felajánlásának köszönhetően új épületet tudott vásárolni, ám épületünk felújítása jelenleg is zajlik. Amikor elkészül az új konyha és raktár, az megnyitja az utat, hogy minőségileg és mennyiségileg is fejlődjön szegényélelmezési programunk. Vágyunk, hogy több és több helyszínen tudjuk segíteni a nélkülözőket az országban, bővítve a kistelepüléseken való akcióink körét. Víziónk további vidéki ételosztópontokat létrehozni, ahol minőségi ételt adunk a rászorulóknak.

Célunk, hogy bővítsük autóparkunkat és dolgozóink körét, hiszen jelenlegi munkatársaink elhivatottságuk okán már így is erőn felül teljesítenek.Tárolási kapacitásunk növelésével több és több mentett élelmiszert tudjunk visszaforgatni az ellátásába, a rászoruló családok asztalára. Na és persze, be kell rendezünk az új ételosztó konyhát, egy olyan gazdasági helyzet közepén, ahol az építőanyagárak napról napra emelkednek. Mivel a krízishelyzetek egymást érik az elmúlt esztendőkben, valójában versenyt futunk az idővel.
De ahogy az elmúlt évtizedek bebizonyították, Veletek többre is képesek voltunk, és vagyunk.

Ha egyet értesz a kitűzött céljainkkal, akkor az adód 1+1%-ával tovább segítheted a munkánkat.
Az 1+1 százalék neked egy láthatatlannak tűnő segítség, de nekünk kézzelfogható erő! Kövesd az oldalunkat, ahol megmutatjuk, hogyan segítjük a rászorulókat az egész év során.

Adószám: 18095575-1-41 Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány
Technikai szám: 0389, Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Támogatásod köszönjük!

Kapcsolódó bejegyzések