Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)

Még nem ért véget az adventi ételosztó akciósorozat! Január 20-án Óbudán lesz kiemelt ételosztás

Szerző: Kata
Megosztás

Az Ételt az Életért, hazánk legnagyobb vegetáriánus ételosztó szervezete leginkább arról ismert, hogy már 35. éve rendez Karácsonyi Szeretetlakomát. Az akció a fővárosban kezdődött, de ma már egyre több vidéki helyszínen is megvalósul.
A Krisna-hívők szegényélelmezési programja naponta országosan 3000 főt lát vendégül meleg ebéddel és kiegészítő termékekkel. De a kiemelt akciók során egy gazdag élelmiszercsomagot is hazavihetnek a családok, ezért ez az egyik leghívogatóbb a vendégeknek. A Népligetben karácsony napjain 3200 ételcsomagot osztottak ki a szervezők, ezekbe liszt, tészta, holland kakaó, ketchup, mustár, kekszek, és más finomságok is kerültek – összesen 15 féle összetevő. Az Ételt az Életért adventi akciósorozata azonban még nem érkezett a végéhez!
Január 20-án Óbudán, – a már szokott helyen – a Flórián téren, az ún. „faluház” előtt újabb 500 főt vendégelnek meg a szervezet munkatársai. Itt elsősorban a 3. kerület rászoruló lakosságát várják és szolgálják majd ki, nemcsak meleg, ünnepi ebéddel, hanem a már említett gazdag, tartós élelmiszercsomaggal is.
Az 20-án, szombaton esedékes ételosztásra a karszalagok reggel 8-tól vehetők át, az ételosztás pedig 11 órakor kezdődik.
Január 27-én pedig visszatérnek majd Szegedre, ahol ismét 200 főnek kedveskednek a dolgozók és a szervezet helyi önkéntesei. 
Az Ételt az Életért missziós tevékenységét támogatni is lehet adományokkal, vagy önkéntes segítséggel. Köszönjük szépen!
Teljes sajtóanyagunk: https://krisna.hu/2023/vilagmeretu-krizisek-es-egyeni-csatak-ezrek-varjak-iden-is-a-krisnas-karacsonyi-szeretetlakomat/

Kapcsolódó bejegyzések