Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Admin
Megosztás

Országszerte meleg ételt, élelmiszert és ruhát osztanak különböző segélyszervezetek munkatársai és önkéntesek a rászorulóknak az ünnepek alatt és után. Évről évre egyre többen keresik fel az ételosztó pontokat, a budapesti Blaha Lujza téren december 24-én például korábban sosem látott hosszúságot öltött a rászorulók sora, sokan egész családjukkal órákig sorban álltak egy tál meleg ételért.

Az ünnepekhez közeledve egyre több emberben ébred fel a lelkiismeret, és gondolják úgy, lehetőségeikhez mérten megpróbálnak segíteni rászoruló embertársaikon. A segélyvonalak feltárcsázásán kívül különböző segélyszervezeteknek adományozott pénzzel sok száz emberen segíthetünk, akár egy tál meleg étellel megszépíthetjük karácsonyukat.

Az Ételt az Életért program keretein belül december 26-ig hagyományos karácsonyi ételosztást tartanak a Blaha Lujza téren a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége. December 24-én, Szentestét megelőző délelőtt annyian álltak sorba, hogy órákba telt, mire egytálételhez és ajándékokhoz jutottak. Az ajándékok közé a gyümölcsön és az édességen kívül idén játék is került, mivel egyre többen érkeznek egész családjukkal, gyermekekkel együtt.

Folytatás a www.stop.hu oldalon.

Meleg étel, ajándék a rászorulóknak

 

Kapcsolódó bejegyzések