Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Kata
Megosztás

3700 kg tartós élelmiszert osztottunk ki „Mint egy falat kenyér” elnevezésű programunk keretében Miskolcon, advent alkalmából. A gazdag tartós élelmiszercsomagban a hagyományos főzési alapanyagok mellett kukoricapehely és tea is volt, valamint Mikulás csomagok kerültek a családokhoz sok-sok édességgel, gyümölccsel, üdítővel és más finomságokkal. Egy helyi gyógypedagógiai intézmény 310 növendékét láttuk vendégül. Az akcióban kiemelt támogatóink voltak a Mercedes-Benz Miskolc, akik nem csak, hogy kiemelt adománnyal támogatták ezt az akciót, hanem dolgozóik maguk is részt vettek a csomagok összeállításában és kiosztásában! A Schenk és Társa Kft. szigetvári konzervgyárnak szintén köszönjük a kedves felajánlást!

Mikepércsen ugyancsak segítettek önkénteseink, itt több mint 150 főt láttunk vendégül, többségében nyugdíjasokat és néhány kisgyermekes családot. A tartós élelmiszer alapanyagok mellé gyümölcs és szaloncukor került a karácsonyi csomagokba, a gyerekeknek a téli fagyi és kukoricapehely okozott óriási örömöt J. Külön köszönet Mikepércs önkormányzatának a kedves támogatásért! Mikepércsre egyébként rendszeresen járunk ételt osztani, ismerjük vendégeinket, ételosztóink és a családok között pedig nagyon jó kapcsolat alakult ki. A jelenlegi akcióval sikerült egy kicsit beköltöztetni karácsony szellemiségét és melegét a szívekbe J Mi is feltöltődtünk.

Az akciósorozat folytatódik! Az Ételt az Életért munkáját itt támogathatjátok bármilyen összegű adománnyal: www.eteltazeletert.hu Köszönjük szépen!

Kapcsolódó bejegyzések