Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Admin
Megosztás

December 5-én Győrben 45 tartós élelmiszer csomag kiosztását szervezte meg az alapítvány.

Győrben a nyár folyamán kezdte meg tevékenységeit szervezetünk egy önkéntes csapata, s ez nagyrészt helyi vállalkozók támogatásának volt köszönhető. A lelkesedés azóta sem apad, s ennek ereménye, hogy a legnehezebb téli időszakban is sikerül támogatást nyújtani a helyi rászorultaknak.

Ezúttal a Fekete István Általános Iskola nehéz helyzetben élő tanulói, majd a Fogyatékosok Átmeneti Gondozóházában, és a szomszédságban lévő fogyatékkal élők napközis otthonában élők részesültek a támogatásban. A csomagok tartalmaztak lisztet, olajat, cukrot, sárgaborsót, rizst, krumplit, répát, almát és narancsot, valamint teát, pudingport és csokoládét. A segélycsomagok mellé szívderítő hűtőmágnest, illetve karácsonyi képeslapot is ajándékoztunk. A személyes átadást minden esetben különösen fontosnak tartjuk, hisz a tárgyi segítségen kívül ilyenkor a szeretetteljes viszony kialakítása okozza a legnagyobb örömöt a nélkülözésben élők számára.

Terveink és reményeink szerint Győr városában tavasszal szervezünk legközelebb csomagosztást. Addig is szeretettel várjuk, hogy más helyi vállalkozók is csatlakozzanak jótékony kezdeményezésünkhöz.

 

Kapcsolódó bejegyzések