Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Kata
Megosztás

Fantasztikus akció Békéscsabán!
A „Mint egy falat kenyér” program ezúttal a családok átmeneti otthonában, egy gyógypedagógiai intézményben és súlyosan rászoruló családokon segített a régióban. 250 vendégünk közül ezúttal 150 gyermek volt!
Helyi önkénteseink fantasztikus adománygyűjtésének és felajánlásainak köszönhetően tojásmentes fánkkal, almával, valamint tartós élelmiszerekkel leptük meg vendégeinket. Olaj, rizs, sárgaborsó, kukoricapufi, csokoládé, rizs, liszt, valamint borsó, cukor, tea és konzervek is kerültek a csomagokba. De a sok-sok adományból még egy pécsi sokgyermekes rászoruló családon is segítettünk, itt bizony volt olyan gyermek, aki a mi fánk-tortánkkal ünnepelte a születésnapját. 🙂
Köszönet Som Zsoltinak, a Hunapfelnek és Tóth Gabi helyi önkéntesünknek, aki oroszlánrészt vállalt ezúttal is a szervezésből! valamint állandó Önkénteseinknek, akik szívvel lélekkel, minden hétvégén embertársainkat szolgálják! 🙂 <3
 

Szilhalom és HatvanA „Mint egy falat kenyér” program a hétvégén több régióban is akciózott. Szilhalom és Hatvan településeken összesen 500 adag meleg ételt és kiegészítő termékeket osztottunk ki. A meleg ebéd mellé Cerbona müzliszelet, margarin, liszt és cukor járt vendégeinknek. MIndenki örömmel fogadta az adományokat.

A programba egyre több és több önkéntes kapcsolódik be vidéken. Báder Zsuzsi személyében most egy újabb területi szervezővel bővültünk, aki szintén munka mellett, szabadidejében szervezi a vidéki, kistelepüléseken történő ételosztásokat.

Ezúttal szeretnénk megköszönni nem csak neki, hanem minden vidéki önkéntesünknek a rendszeres és kitartó támogatást! 🌼🌻

A szegedi Szeretetládákig

Szegeden járt „Mint egy falat kenyér” vidéki ételosztó programunk, ahol több mint 200 főnek segítettünk. Az étel- és élelmiszerosztásra elsőként adományokat gyűjtöttünk és nagyon sok friss finomságot kaptunk: burgonya, répa, karfiol, cukkini, kukorica, paradicsom, barack, szilva, alma, zeller, paprika és karalábé kerültek a csomagokba a kedves szegedi felajánlóknak köszönhetően.

Természetesen e mellé olyan tartós termékeket is tettünk a csomagokba, mint cukor, rizs, müzliszelet, konzervek, rágógumi és tea, vagyis tartós élelmiszereket. Az adományokat egy helyi gyógypedagógiai intézménybe vittük el, ahol a tanulók és családjaik részesültek a felajánlásokból. Mellé az iskolakezdés okán füzeteket osztottunk, aminek a tanárok is, diákok is nagyon örültek. Reméljük Ti is elégedettek vagytok a munkánkkal, mi nagyon sok mosolyt és boldog arcot láttunk a hétvégén. 🙂

Köszönjük szépen a lelkes szegedi adományozóknak segítségüket! Felajánlásaitokból a szegedi „Szeretetládákba” is került, így további családoknak okozhattunk egy kis kellemes meglepetést.

Kapcsolódó bejegyzések