Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Admin
Megosztás

Idén is folytatódik „Mint egy falat kenyér” vidéki ételosztó akciósorozatunk, hiszen már az elmúlt években is egyre több és több segítségkérést kaptunk vidéki településekről. Múlt héten 100 csomag tartós élelmiszert osztottunk ki Győrben a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézetben és a Családok átmeneti otthonában, a csomagok a tartós élelmiszerek mellett gyümölcsöt és kukoricapelyhet is tartalmaztak.

Nagykanizsán a helyi családsegítő szolgálattal és a Máltai Szeretetszolgálattal való együttműködés keretében segíthettünk. A családokat a két szervezet értesítette ki a lehetőségről. Meleg étellel vendégeltük meg az érkezőket, narancsot és körtét valamint élelmiszertartalékként konzerveket juttatunk el újabb 100 személy részére. Ebben a Szokol gyümölcs és az Arditti Pékség is segítségünkre volt 🙂

Pécsett az év első vasárnapján jártunk. Itt is 100 személyre főztünk babgulyást és szilvás tejberizst és szintén konzerveket is vittünk, ami későbbi főzésekhez biztosíthat alapanyagot. A Családok átmeneti otthonában 2 helyszínen is ételt osztottunk, valamint a fedél nélkül élő nők szálláshelyén is jártunk.

Akcióinkat a 13600-as Adhat adományvonalon át a 33-as kódot tárcsázva vagy sms-ben elküldve hívásonként már 500 Ft-al tudjátok támogatni. Köszönjük!

Kapcsolódó bejegyzések