Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)

Nívós szakmai díjat kapott az Egri Govinda Étterem

Szerző: karitativ.hu
Megosztás

Nívós szakmai díjat kapott az Egri Govinda Étterem, melynek elnyeréséhez Ti is hozzájárultatok! 🥰🙏🏆
A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Elnöksége és az Energiaügyi Minisztérium, a Mádava Góvinda Kft.-t javasolta Heves Megye Zöldgazdaságáért Díj elnyerésére.
Az indoklásban az étterem tevékenysége során az energiafelhasználási, környezetvédelmi szempontok betartására fordított figyelmét emelték ki. Nagyra értékelték, hogy kiemelten kezelik a fenntarthatósági elveket: az alapanyagok kiválasztásától kezdve, a konyhatechnológián keresztül az ételek kiszállításáig és a hulladékkezeléséig.
A 2022-es Dekarbonizációs díjat az egri Govinda ügyvezetője: 🕉 Nyolcas Olivér (becenevén: Om) egy díszünnepség keretében vehette át, január 25-én, néhány napja.
Nem ez volt az első elismerés, amit az étteremnek ítéltek, 2017-ben kiérdemeltél a kamara Korrekt Partner díját, az etikus magatartás, a becsületesség és a tisztességes viselkedés miatt.
Tudtátok ebben az étteremben a Haré Krisna Ételt az Ételért szegényélelmezési program keretében, az Alapítvány megbízásából naponta 750 adag tápláló ebédet is főznek az egri rászorulóknak?! ❗️Ezért a tevékenységükért 2021-ben Civil Támogatói díjban is részesültek.
Persze még rengeteg a tennivaló, de támogatásotokkal a fenti célokat meg tudják majd valósítani!
🥰🙏💚Az idén 27 éves egri Govinda Étterem sok finomsággal és sok szeretettel várja környezetbarát vendégeit.

Kapcsolódó bejegyzések