Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Admin
Megosztás

Alapítványunk nagyszabású ételosztást tart 2016. március 28-án 11 órakor, Húsvét hétfőn a Blaha Lujza téren. A megmozdulásban részt vesznek a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola lelkes hallgatói.

IMG_2788

Alapítványunk már hosszú évek óta munkálkodik azon, hogy a magyarországi szociális szférában vállalt célkitűzéseit maximális mértékben és odaadóan teljesítse. Kitűnő példák erre a kiemelt ételosztó akcióink, melyeket az év legfontosabb ünnepeihez, eseményeihez kapcsolódva tartunk. Húsvét alkalmából március 28-án 11 órai kezdettel ismét nagyszabású ételosztással szeretnénk hozzájárulni a főváros rászoruló lakosságának ellátásához. Terveink szerint húszféle tartós élelmiszer (Graham-liszt, cukor, édességek, konzervek, kefir, sajtkrém, datolya, rizs, stb.), gyümölcs és ízletes meleg étel kerül majd kiosztásra 1600 fő részére.

önkentes1

Nagy erőkkel dolgozunk a színvonalas kínálat előteremtésén. Ez komoly anyagi bázist és élelmiszerkészleteket igényel. Az elmúlt években igen nagy segítséget jelentett számunkra a lakosság készséges hozzájárulása. Szép számmal kaptunk adományokat az emberektől.

Nagy örömünkre szolgálna, ha idén is részesülhetnénk abban a megtiszteltetésben, hogy adományaikkal segítik a munkánkat! Várjuk hozzájárulásaikat, melyek lehetnek tej-, és tojásmentes tartós élelmiszerek, természetbeni szolgáltatások vagy pénzbeli adományok.

Segíthetnek az ADHAT Adományvonalon keresztül is egy telefonhívással vagy sms-sel: 13600 – a hívás beérkezése után a 33-as kód tárcsázásával épp egy tányér meleg étel árát fedezi, azaz bruttó 250 Ft.

Részletes leírást az adományozás lehetőségeiről itt találnak: http://www.karitativ.hu/category/adomanyozas/

Segítségüket előre is köszönjük szépen!

Kapcsolódó bejegyzések