Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Admin
Megosztás

Ellátogattunk a Havanna lakótelepi SOFI-s gyerekekhez is. Ez alkalommal 300 adag Somlói galuska, 50 liter rózsavizes limonádé mellett szebbnél szebb játékok kerültek kiosztásra a támogatásra szoruló iskola tanulói részére. 

Május 28-án, csütörtökön, a Havanna lakótelepen található Speciális Oktató és Fejlesztő Intézet (SOFI) enyhe és súlyos fogyatékkal élő gyermekei számára sikerült újra megrendeznünk a hagyománynak számító gyermeknapi programunkat. Mint mindig, ez alkalommal is nagy szeretettel fogadták a lelkes önkénteseinket és a zenészeket. Örömünkre szolgált, hogy megtekinthettük az iskola tanulói által készített szép és egyben hasznos termékeket, mint a hagyományőrző ballagási tarisznyák, a festett gyöngyökkel díszített szatén nyakláncok és a csillogóköves csomózott karkötők, melyekből emlékbe is kaptunk egy-egy darabot.

Elkötelezett önkénteseink az ízletes Somlói galuska és rózsavizes limonádé mellett rengeteg szebbnél szebb játékkal kedveskedtek 300 szociálisan hátrányos helyzetben lévő gyermeknek. A rendezvényen fergeteges hangulat uralkodott, ahol a bátor jelentkezők meg is szólaltathatták zenészeink hangszereit. Ezt követően táncra perdítő énekléssel egybekötött indiai élőzenével igyekeztünk különlegessé és örömtelibbé tenni a napjukat.  Reméljük, hogy ezzel az akciónkkal kicsit enyhíteni tudtuk a gyermekek nélkülözését és boldogabbá varázsoltuk a hétvégéjüket is.

„Ha veszel, megtelik a kezed. Ha adsz, megtelik a szíved.”  /Margarete Seemann/

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések