Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)

Segítség ukrán barátainknak

Szerző: Admin
Megosztás

Beköszöntött a nyár, a legtöbben élvezzük a napsütéses időt és a nyaralást. A szomszédunkban azonban sajnos nem szűnt meg a fegyveres konfliktus, minden segítségre szükség van. Ezért újabb 1,2 tonna élelmiszert juttatunk el Ukrajnába, Ungvárra, június 10-én, hogy a helyi Krisna-hívők, az Ételt az Életért helyi csapata főzni tudjon belőle a keleti országrészből menekülőknek.

A szállítmányban nagyon sok tartós élelmiszer volt, főzési alapanyag, beleértve a nehezebben beszerezhető, fontos fűszereket is az élelmiszer előállításához. De vittünk üdítőket és csemegéket is.

De nem csak Kárpátaljára vittünk tartós élelmiszereket és főzési alapanyagokat az elmúlt hetekben. Csengeren, a határ közelében pl. számos fiatal él az Ady Endre Gimnázium és Szakképző Iskolában. Olyan fiúk, akik a középiskola végén járnak, tanulmányaikat hazánkban fejezik vagy fejezték be, és a szomszédunkban zajló fegyveres konfliktus miatt sajnos lehetetlen, hogy hazatérjenek, sőt, van, akinél nincs is hova…

Nekik az alapvető élelmiszerek, mint olaj és cukor mellett üdítőt, csemegéket, nassolnivalókat és tisztítószereket, mosószert vittünk adományba. Nagyon örültek az ifjú lakók, akiknek reméljük, hogy könnyebbé tudjuk így tenni ezeket az egyébként fontos éveket életükben!

Munkánkat a www.eteltazeletert.hu oldalon át segíthetitek is.

Adományvonalunk: 13600, a kicsöngés után 33-as kód. Hívásonként 500 Forinttal segítesz így. Köszönjük szépen!

#Kárpátalja #Ukrajna #Ukraine #Ungvár #Peace

Kapcsolódó bejegyzések