Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Admin
Megosztás

Október 16-án, az Élelmezés Világnapján vette kezdetét egyhónapos Karácsonyi adománygyűjtő kampányunk. Közel 600 kg élelmiszeradomány gyűlt össze ez alatt az időszak alatt, mely nagy segítséget jelent a közelgő nagyszabású ételosztásunkhoz. Minden kedves támogatónak köszönettel tartozunk.

A kampánynak két áruházi adománygyűjtő nap is a részét képezte. Október végén a pécsi Metro áruházban, november 9-én pedig a budaörsi TESCO-ban várták önkénteseink a betérőket. A vevőket tájékoztatták a lehetőségről, hogy egy vagy akár néhány kiló tartós élelmiszer vásárlásával ők is hozzájárulhatnak a közelgő karácsonyi csomagosztó akcióinkhoz. Sok kedves vásárló kötelezte el magát az ügy mellett és tett a bevásárlókosarába olyan árut, amit nem magának, hanem egy számára ismeretlen rászorulónak szívesen kifizet. Ezekkel az árukkal Budaörsön 7, Pécsett 4 nagy bevásárlókocsi telt meg.

Ezzel párhuzamosan fővárosi telephelyünkön is vártuk a hozzájárulásokat, ahol szép lassan napról napra gyűlt a sok élelmiszeradomány. Mind cégek, mind magánszemélyek hoztak be kisebb-nagyobb mennyiségű árut, a személyes találkozás során pedig maguk az adományozók is szemtanúi lehettek, milyen nagy mennyiségekkel dolgozunk nem csak a karácsonyi ünnepek, hanem a rendszeres napi munkánk során is.

Összesen több mint 200 kg liszt, illetve cukor, valamint 50-50 kg rizs, és tészta gyűlt össze a kampány eredményeként. Emellett némi csokoládé, pár karton étolaj, illetve egyéb élelmiszer alapanyagok is kerültek a raktárunkba. Tanulságos volt látni minden résztvevő számára, hogy a sok kicsi adományból milyen nagy célokat is el lehet érni egy kis összefogás által. Az áruházi gyűjtés során bátortalanul kezdő önkénteseink is megtapasztalhatták, milyen nagy önbizalmat és erőt ad egy jó ügy mellé állni és azt képviselni.

A jövőben is szándékunkban áll hasonló akciók megszervezése, hogy lehetőséget biztosítsunk önkénteseinknek és bárkinek, hogy személyesen is részt vegyen nagyszabású akciónkban akár kicsi, akár nagyobb ráfordítással, erőfeszítéssel, jó szándékkal. Köszönjük minden önkéntesünknek, hogy csatlakozott hozzánk és köszönjük az adományozóknak a törődést, a befektetett energiát és pénzt, amit azzal igyekszünk visszafizetni, hogy jó helyre továbbítjuk a támogatásukat.

Kapcsolódó bejegyzések