Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Admin
Megosztás

1996-ban ismertem meg a Krisna-tudatot. Ez a találkozás nemcsakvatsala 02 szimplán vallásos útra lépést jelentett, hanem egy 5000 éves múlttal rendelkező lelki kultúra megismerését is, melynek fontos tanításai közül az étel szerepe kiemelkedő. A Krisna-tudatú hívők minden ételt felajánlanak Istennek az elfogyasztásuk előtt, ily módon az megtisztított, megszentelt táplálékká válik.

A közösségben eltöltött éveimet végigkísérte az étel elkészítésében és kiosztásában való részvétel. Ezért nagy örömömmel vállaltam el a megtisztelő feladatot, hogy az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány munkatársa legyek, hiszen így nap, mint nap egy lelkileg tisztább élethez segíthetem a rászorulókat. Hívő emberként jó érzéssel tölt el annak tudata, hogy mindennapi munkám során emberek százainak szerezhetek örömet úgy, hogy közben Isten áldását is megkapják. Ez az étel ily módon sokkal többet jelent pusztán a testi szükségletek kielégítésénél.

Célom, hogy a jövőben a nélkülözők még nagyobb számban hozzá juthassanak Alapítványunk által készített, friss és ízletes „lelki ételekhez”, melyek a test táplálása mellett, a lélek elégedettségére is szolgálnak.

Kapcsolódó bejegyzések