Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Kata
Megosztás

Kedves Vendégeink! Örömmel jelentjük, hogy ételosztó szolgáltatásunk Budapesten és Egerben is újraindul a pénteki napon. Ételosztóink amellett, hogy tökéletesen egészségesek, mind negatív eredményt kaptak a koronavírus szűrésen.

Erre azért volt szükség, mert egyházunk egyik aktív közösségi tagjánál korábban kimutatták a fertőzést. Bár az ételosztó csapat nem érintkezett a fertőzöttel közvetlenül, és mindenki tünetmentes, biztonsági okokból fontosnak tartottuk, hogy teszttel is megbizonyosodjunk az egészségünkről. Ezek pedig negatívak lettek. A konyha teljes fertőtlenítését követően péntektől ismét várjuk szeretettel vendégeinket ételosztó pontjainkon.

Amellett, hogy biztosak voltunk ebben az eredményben, számunkra is fontos, hogy 100%-ig biztonságosan tudjuk kiszolgálni az érkezőket, és ne okozzunk nehézséget senkinek. Elfogadva az olyan apró kellemetlenségeket, mint a kötelező maszkviselés, hatékonyan tudjuk folytatni missziónkat a járványügyi helyzet idején is. Figyeljünk magunkra és figyeljünk egymásra!

Továbbra is kérjük kedves vendégeinket, hogy csak akkor jöjjenek ki az ételosztásra, hogy ha teljesen egészségesek és tünetmentesek, tartsák be a kötelező távolságtartást és a higiéniai előírásokat. Ezzel védhetjük meg a többi sorban állót és hosszú távon az ételosztás működését. Hogyha valaki gyengének vagy betegnek érzi magát, kérjük, értesítse telefonon a háziorvosát, és ismerőseit kérje fel az étel eljuttatására, személyesen ne jelenjen meg.

Hálásan köszönjük együttműködéseteket, mindenkinek jó egészséget kívánunk!

Kapcsolódó bejegyzések