Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Admin
Megosztás

Alapítványunk idén Húsvétkor is nagyszabású ünnepi ételosztás sorozattal segítette hazánk rászoruló lakosságát Budapesten, Pécsett, Szegeden, Debrecenben és Marcaliban.

Lázas adománygyűjtés, készülődés és önkéntesek mozgósítása előzte meg a Budapesten március 28-án tartott Húsvéti ünnepi ételosztásunkat. A hatalmas népszerűségnek örvendő rendezvényen 1600 adag meleg étel és több tonna tartós élelmiszer került kiosztásra az emberek között. Az ízletes lencsefőzelék és epres halava (vajas darapuding) mellet, húszféle termékkel kedveskedtünk, volt köztük bio Graham-liszt, cukor, édességek, konzervek, kefir, margarin, datolya, sajtkrém, rizs, alma, banán, a gyerekeknek pedig húsvéti finomságok, Stühmer csokoládék, csokis nyalóka, ropi, kekszek, cukorkák és sok-sok játék is kiosztásra került az apróságok legnagyobb örömére.

IMG_0008     IMG_0079

A programon emberek ezrei álltak sorban, minden náció képviseltette magát, idősek, nagycsaládosok, fiatalok egyaránt. A rendezvényen jelen volt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat mozgó orvosi rendelője, mely nagy segítséget jelentett a szegénysorban élő nagycsaládosok és kisnyugdíjasok számára. Az önkéntesek között jelen voltak a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola lelkes hallgatói is. Támogatónk közül szeretnénk kiemelni a Magyar Élelmiszerbankot, akik 16 raklap élelmiszerrel segítették megmozdulásunkat.

k-201

Pécsett borongósan indult a nap, ám csapatunk legnagyobb örömére az ételosztás alatt szép, tiszta időjárásnak örvendhettünk. A rendezvényre március 26-án került sor a pécsi Melinda parkban, ahol 200 adag meleg étel, erdei gyümölcsös halava, gyümölcslé és játékok kerültek kiosztásra a rászorulók között. A résztvevő nagycsaládosokat a helyi családsegítő választotta ki. A szervezésben nagy segítséget nyújtott a KÉK Egyesület, egy civilekből álló szervezet, mely a helyi lakossági összefogásokat támogatja.

MMD_4922

A húsvéti programsorozatban a Somogyvámoson található Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarmon élő munkatársaink is képviseltették magukat. Március 23-án Marcali városában, 200 adag meleg ételt és tartós élelmiszercsomagot osztottunk ki a rászorulók között.

IMG_20160323_114426    IMG_20160323_115650

Szegedi önkéntes csapatunk, Tóth István vezetésével 250 adag ízletes egytálétellel, gyümölccsel és zöldségekkel vendégelte meg a résztvevőket, a március 25-én tartott ételosztásunkon. A rendezvényen ruhaosztásra is sor került.

Debrecenben április 27-én tartottuk az ünnepi programunk, ahol 300 adag meleg étel, csokoládé, játékok és ruhanemű került szétosztásra

k-291    k-210

Az Ételt az Életért Alapítvány hazánk egyik leghatékonyabban működő karitatív szervezete. A népszerű és segítő szándékkal átitatott szellemiség mögött munkatársak, önkéntesek és adományozók sokasága és áldozatos munkája áll. Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves résztvevő és támogató segítségét, mellyel támogatták alapítványunk munkáját!

Ha tetszik a programunk támogasson minket adója civil 1%-val!
Adószámunk: 18095575-1-41

 

 

Kapcsolódó bejegyzések