Adószámunk: 18095575-1-41 | Bankszámlaszámunk: 10300002-10631840-49020019 (MBH Bank)
Szerző: Kata
Megosztás

Tard és Szomolya
Miközben folyamatosan segítjük a menekülteket, nem veszíthetjük el a fókuszt a hazánkban élő rászorulókról sem. Hiszen vidéken is több tízezer embernek lenne szüksége támogatása a mindennapi megélhetéshez. Talán csepp a tengerben, de rendszeresen látogatunk kistelepüléseket a „Mint egy falat kenyér” programmal. Tardon és Szomolyán pl. 270 főnek, összesen 100 családnak segítettünk ezúttal is.
A meleg ebéd mellé tartós élelmiszercsomagot vittünk, benne cukor, liszt, búzadara, tészta, és mellé gyümölcs és finom édes keksz volt a gyermekek örömére.
Mezőszemere és Szihalom
Mezőszemere és Szihalom régiójába is ismét ellátogatottunk. Vidéki ételosztó programunk keretében 385 főt szolgáltunk ki meleg ebéddel és 220 családnak vittünk tartós élelmiszercsomagot. Ezekbe friss kenyér, tészta, margarin, és más alapvető élelmiszerek kerültek. De datolya és banán is került mellé, aminek nagyon örültek az érkező vendégek.
Az élelmiszerárak egyre magasabbak, valóban hétről hétre tapasztalható a drágulás, ezért a legtöbb családnak átmeneti megkönnyebbülést jelent, hogy legalább néhány terméket nem kell megvásárolni. Az ételek napi szintű beszerzése állandó stresszt jelent a kiskeresetű családoknak nyugdíjasoknak, nem beszélve a munkanélküliekről vagy tartós beteg, idős emberekről.
Köszönjük, hogy mindig támogatjátok akcióinkat. Most is megtehetitek itt: www.eteltazeletert.hu

Kapcsolódó bejegyzések